GÖREVDE YÜKSELME VE TERFİ TORTUM BELEDİYESİ 3 MAYIS 2013 CUMA

Soru

sayın kontder üye ve yöneticileri sizlere 2 soru sormak istiyorum.tabi mümkünse:

1- 1997 lise mezunuyum 2000 yılında askere gidip 2002 yılında askerden terhis oldum.2004 yılının yani:13.10.2004 tarihinde lise mezunu olarak memuriyete başladım.2010 yılında yüksek okul bitirdim(muhasebe) iki yıllık ve intibak işlemlerim yapıldı.2012 yılında dört yıllık fakülte mezunuyum (iktisat)bir haktan iki defa yaralanılmaz diyerek intibak işlemleri yapılmamıştır.intibak işlemlerimin yapılması durumunda şuan itibari ile derece ve kademe hesaplaması nasıl olmalıdır. şuan son terfimide almış olmak üzere 01.04.2013 yılına ait terfi 6/3 derece ve kademedeyim. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

2- yukarıda bahsettiğim şekilde fakülte mezunuyum ve mali hizmetler müdürlüğüne vekaleten bakmış bulunmaktayım.asılda aranan şartları taşımadığım gerekçesiyle vekalet ücreti ödenmemiş olup aynı zamanda yapmış olduğum hatalı bir işlem nedeniyle cezai işleme (maddi)maruz kaldım ve ceza ödemesini parasal olarak tarafıma rücu ettirildi.mali hizmetler müdürü lise mezunudur.ben mahkeme yolu ile vekalet ücreti alabilirmiyim.

mete GÜLER, v.h.k.i tortum belediyesi - tortum / ERZURUM

Cevap