SÖZLEŞMELİ PERSONEL ŞIRNAK BELEDİYESİ 25 TEMMUZ 2013 PERŞEMBE

Soru

Öncelikle iyi çalışmalar.Biz toplam 14 arkadaşız,yaklaşık 4 yıldır sözleşmeli memur statüsünde yani 4b li olarak çalışmaktayız.Ve Ben 1996 Yılının Mayıs Ayında Geçici işçi Statüsünde işe başladım.NORM kadroya göre 253 Mamur kadromuz boş olduğundan bende en azından arkadaşların işi yükünü hafifletmek için Sözleşmeli Personel statüsüne geçtim.Ancak yaklaşık 2 ay önce Başkanlığımızı denetlemeye gelen Müfettis Personel giderleri %30 u aştığından Çalışan memur sayısının %10 kadar Sözleşmeli çalışıtırabilirsiniz diye rapor yazmış Ve bununda İÇİŞLERİ BAKANLI ĞININ izni ile olacağını bildirmiştir.Ve şuanda BAKANLIK iznimiz olmadığından Belediye tarafından izin alınıncaya kadar Maaş Ve Sigorta Primlerimiz yatmamakta.

Sayın Başbakanın 25 HAZİRAN 2013 tarihinde verdiği müjde de Mahalli İdarelerde çalışmakta olan bütün 4b lilere kadro müjdesi verdi.Ancak Belediyemizde bulunan yazı işleri ve personel şube müdürümüze Memur olmak için Dilekçe verdiğimiz halde,BAKANLIK izni olmadan Dilekçeyi kabul edemeyeciğini söylüyor.

Sayın BAŞKANIMIZIN verdiği müjdeye göre BAKANLIK izni olmadan memur olabilrmiyiz?Yani BAKANLIK İzni olmadan kadroya geçemeyecekmiyiz?

Bütün arkadaşlar toplanmış sizden gelecek Müjdeli haberlerinizi Bekliyor.Saygılarımızı Sunuyoruz.İyi çalışmalar.

MESUT KADIRHAN, SÖZLEŞMELİ PERSONEL ŞIRNAK BELEDİYESİ - MERKEZ / ŞIRNAK

Cevap