MÜTEFERRİK ŞAHİNBEY 14 EYLÜL 2013 CUMARTESİ

Soru

22 eylül 2010 tarihinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde göreve başladım.Anadolu teknik lisesini bitirdiğim için 11/1'inden başladım.Asaletim tasdik edildikten sonra teknik olmayan lisans diplomamı verip intibakımı yaptırdım.9/1 'inden hesapladılar.Bilahare teknik bir ön lisans programını bitirdim.Bu defa 10/2'sinden başlatıp diğer derece ve kademeleri eklediler.Lisans ve ön lisans programlarından dolayı toplamda 2 derece ve 2 kademe aldım.Askerliğimi 15 ay olarak yapmıştım.Ayrıca sigortalı olarak 337 gün çalışmışlığım var.Şu an bulunduğum derece ve kademe bu yılki alacağım kademe ile birlikte 7/3'ü olacak.Sorularım şunlar:1)Anadolu teknik lisesini bitirdiğim için 10/1'inden başlamam gerekmez miydi ( hazırlık sınıfı ile birlikte toplam 5 yıl okudum)? 2)Teknik olan tarım ön lisans programından dolayı 10/2'sinden değil de 9/2'sinden başlatılmam gerekmez miydi? Bulunmam gereken derece ve kadememin ne olduğunu bildirirseniz sevinirim.Ayrıca Açıköğretim Fakültesi iktisat bölümünü okuyorum.Şu an 4.sınıftayım.Bitirdiğimde kadro ve dereceme nasıl bir katkı sağlar.

MUSTAFA SULAK, ARAMA VE KURTARMA TEKNİSYENİ ŞAHİNBEY - ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Cevap