KILIÇARSLAN 12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ

Soru

Hocam, daha önce bu konu ile ilgili sorduğum soruların iptal edilmesi hususunda gereğini arz ederim.

Belediyemizin 5 derecelik münhal Fen Memuru kadrosu bulunmaktadır.

En az 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu mezunu 5393 sayılı yasanın 49.uncu maddesi gereğince tam zamanlı sözleşmeli tekniker olarak çalıştırmak istiyoruz.

16.01.2007 tarih 2007/10 sayılı genelgenin 49.uncu maddenin üçüncü fıkrası gereğince 5 derece-lik münhal Fen Memuru kadromuzun tam zamanlı sözleşmeli personelin yürüteceği hizmet için ihdas edilmiş kadronun ünvanının gerektirdiği niteliklere haiz olduğundan Meclis Kararımızda belediyemizin ekonomik maddi sıkıntı içerisinde ve nüfusumuzun 2800 olması nedeniyle 5393 sayılı yasanın 49.uncu maddesinin sekizinci fıkrasında yer alan personel giderleri için öngörülen oranlar aşılmamıştır.

Her iki tarafın karşılıklı olarak şifai anlaşması nedeniyle (SSK) belediyemiz tarafından ödendikten sonra eline geçecek net ücret 500,00 YTL olarak tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırabilirmiyiz.

Saygılarımla,

Elvida ASLAN