UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SURETİYLE ATANMA

MEMUR ATAMA VE NAKİL İŞLEMLERİ ADIYAMAN BELEDİYESİ 12 AĞUSTOS 2014 SALI

Soru

1- Ben 2006 da Zabıta Memuru kadrosundan teknisyen (meslek lisesi mezunuyum) kadrosuna atandım ve 2011 yılında kadrom elimden alındı eski kadroma atandım. Mahkemeye verdim kaybettim. Şu an temyizde, 2 yıl oldu beklemekteyim. Belediye başkanı istese teknisyen kadrosuna atama yapabilir mi? (2009 yılında MYO elektrik bölümünü bitirdim.)

2-Başka bir Belediyede Zabıta Müdürü kadrosuna atanacağım. Atandıktan kaç ay sonra eski belediyemde veya başka bir kurumda herhangi bir müdür kadrosuna atanabilirim?

Kadir KOÇ, Personel şefi Adıyaman Belediyesi - Merkez / ADIYAMAN

Cevap

1-Zabıta memuru kadrosundan teknisyen kadrosuna atandığınız tarihte yürürlükte olan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve İl Özel İdareleri ve Belediyelerin Kurdukları Birlik, Müessese ve İşletmeler ile Bunlara Bağlı Döner Sermayeli Kuruluşlardaki Memurların Görevde Yükselme Esaslarına Dair Yönetmeliğin 2. maddesinde yönetmeliğin kapsamı "İl Özel İdareleri, Belediyeler ve İl Özel İdareleri ve Belediyelerin Kurdukları Birlik, Müessese ve İşletmeler İle Bunlara Bağlı Döner Sermayeli Kuruluşlarda, 657 ...