MÜDÜRLÜK KADROSUNDA BULUNAN MÜHENDİSİN EK ÖDEMEDEN YARARLANMASI

MEMURLARIN MALİ HAKLARI VE SOSYAL YARDIMLAR ERENLER BELEDİYESİ 20 AĞUSTOS 2008 ÇARŞAMBA

Soru

Erenler Belediyesinde 15.06.1968 yılında inşaat mühendisi olarak göreve başladım. 2007 yılından beri imar ve şehircilik müdürlüğünü asaleten, fen işleri müdürlüğünü vekaleten yürütmekteyim. Her iki birimde memur olarak teknik eleman bir tane benim. İmar müdürlüğünde görevlendirildikten sonra genel idari hizmetler sınıfına tabi olduğumdan 16.08.2008 tarih 26969 Mükerrer sayılı RG'de yayımlanan iyileştirmelerden mühendislerin yararlandırılacağı oranda yararlanamayacağım söylenmektedir. Bu işlem doğru mudur?

Yakub YILMAZ, İmar ve Şehircilik Müdürü ERENLER BELEDİYESİ - ERENLER / SAKARYA

Cevap

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü GİH sınıfında bir kadro olduğundan 16.08.2008 tarih 26969 Mükerrer sayılı RG'de yayımlanan 2008/14012 sayılı 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 3 üncü Maddesi Uyarınca Yapılacak Ek Ödemeye İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı ile yapılan iyileştirmeden TH sınıfında bulunan mühendislerin yararlandırılacağı oranda yararlandırılmayacaktır. Siz kendi sınıfınızdaki grubun yararlandığı bölümden yararlanabilirsiniz.