İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin EK-2/B bölümünün 6.16 maddesi ile EK-2/C bölümünün 6.17 maddesinde; Dışarıya servis yaparak günde 500 adet/kişi ve üzerinde yemek üre-timi yapan tesisler ikinci sınıf GSM, günde 500 adet/kişi den az yemek üretimi yapan yerler ise üçüncü sınıf GSM olarak belirlenmiştir.İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 5 inci maddesinde, işyerlerinde aranacak genel şartlar, 23 üncü maddesinde de, ikinci ve üçüncü sınıf gayrisıhhî mües...
Sayın Kullanıcı,
bu soruya verilmiş cevap metninin tamamını görüntüleyebilmek için "Üye Girişi" yapmalısınız.
Soru Cevap uygulamasında yeni bir hesap oluşturun
veya giriş yapın.