İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğe ekli EK–2 listesindeki 6.19. maddesinde “Günlük üretimi 1000 kg/günden az olan ekmek, sade pide ve ekmek çeşitleri üreten büyükşehir belediyesi sınırları içinde en az 250 m2, büyükşehir belediyesi olmayan illerde en az 200 m2, köy, belde ve ilçe belediye sınırları içinde en az 100 m2 olması zorunlu yerler” 3.sınıf gayri sıhhi müessese olarak belirlenmiştir. En az 250 m2 şartını sağlamayan işyerinin bitişiğindeki işyeri ile birleştirildiğind...
Sayın Kullanıcı,
bu soruya verilmiş cevap metninin tamamını görüntüleyebilmek için "Üye Girişi" yapmalısınız.
Soru Cevap uygulamasında yeni bir hesap oluşturun
veya giriş yapın.