Etli pide salonlarında fırın bulunuyor ve buralarda pişirilen pideler müşterilere sunuluyorsa, bu işyerlerinin günlük üretim kapasitesine göre 2 nci veya 3 üncü sınıf gayri sıhhi müessese olarak değerlendirilmesi, ruhsat ve denetim işlemlerinin buna göre yürütülmesi gerekmektedir.İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin (b) bendinde işyerlerinde aranacak genel şartlar arasında, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamına giren gayrimenkullerin, tapu kütüğünde mesken o...
Sayın Kullanıcı,
bu soruya verilmiş cevap metninin tamamını görüntüleyebilmek için "Üye Girişi" yapmalısınız.
Soru Cevap uygulamasında yeni bir hesap oluşturun
veya giriş yapın.