1- 08 Nisan 2020 Tarihli ve 31093 Sayılı Resmi Gazete'de " Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yayımlanmıştır. Yönetmelik ile  22/2/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin  ekinde yer alan Ek-1,   Ek –3 ve Ek –4 ekteki şekilde değiştirilmiştir.

2- 22 Şubat 2020 Tarihli ve 31047 Sayılı Resmi Gazete'de" Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik" yayımlanmıştır.

3- 06 Şubat 2020 Tarihli ve 31031 Sayılı Resmi Gazete'de " Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 65) (Parasal Sınırlar ve Oranlar)" yayımlanmıştır. Tebliğ ile  parasal sınırları, faiz oranlarını ve alındı birim fiyatları belirlenmiştir.

4- 29 Ocak 2020 Tarihli ve 31023 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu İhale Tebliği (No: 2020/1)"  ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda belirtilen eşik değerlerin ve parasal limitler güncellenmiştir.

5- 15 Ocak 2020 Tarihli ve 31009 Sayılı Resmi Gazete'de " Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği (Sıra No: 1)" yayımlanmıştır.

Mustafa Kemal İLHAN

BAŞSAĞLIĞI

Sevgili Meslektaşımız Mustafa Kemal İLHAN

25/12/2011 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Mustafa Kemal İLHAN
(1961-2011)

Aslen Erzincan Kemah’lı olan arkadaşımız, 1961 yılında Kırıkkale’de doğdu. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu.

Bir süre Polmak Sondaj Sanayi AŞ’de Finans Uzmanı olarak çalıştıktan sonra 1990 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörü olarak göreve başladı.
              2004 yılından itibaren Bursa ili Yıldırım Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı olarak 7 yıl geçici görevle çalıştıktan sonra 2011 yılı Temmuz ayında tekrar mesleğe döndü.

İki çocuk babasıydı. Sevgi dolu, sıcakkanlı, neşeli ve çalışkan bir kişiliğe sahipti.
             Değerli meslektaşımızı, 25.12.2011 tarihinde genç yaşta kaybettik. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.

KONTDER

Yıldırım Belediyesince Millet Mahallesi’ne yaptırılan parka, müteveffa meslektaşımız Mustafa Kemal İLHAN’ın adı verilmiştir. 4 ay önce evinde kalp krizi geçirerek vefat eden, Meslektaşımız ve eski Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal İlhan adına Millet Mahallesi’ne yapılan park, hafta sonu düzenlenen ve meslektaşlarımızdan Başkan Yardımcıları Nuri ÇELİK, Burhanettin TOKMAK, Dernek Başkanı Recep DEMİR'inde katıldığı törenle Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ tarafından hizmete açılmıştır.

Yıldırım Belediyesinin konu ile ilgili haberini okumak için linki tıklayınız.